Filter

Použité filtre:
Výpredaj
Novinky

Recenzie z Heuréky

Avatar Simona H.
26.08.2023
4.504.504.504.504.50
Výhody:
Komunikacia
Celkový názor:
Tovar mi bol doručený za 5 dní. Komunikácia s obchodom ohladne doručenia super :)
Avatar Peter K.
20.08.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
dobra cena a rýchle dodanie
Avatar Katarína N.
20.08.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Odporucam
Avatar Jozef T.
21.08.2023
4.504.504.504.504.50
Celkový názor:
Dobré ceny, seriózny prístup.
Avatar Patrícia D.
20.08.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
rýchle vybavenie a dovoz
Záhrada

Potrebujete svoju záhradu doplniť o slnečník, bazén, hojdaciu sieť alebo trampolínu? Vyberte si u nás zo širokej ponuky. V ponuke máme aj kosačky a krovinorezy.

Záhrada 239 produkty

Podkategórie

  • Záhradná technika

    Potrebujete sa vybaviť na jarnú a letnú sezónu zahradničení? Potom pre vás máme na výber kosačky na trávu, krovinorezy, kultivátory, prevzdušňovače, píly, čerpadlá, fúkače na lístie, vrtáky alebo napríklad postrekovače.

  • Fóliovníky

    Chcete si na vašej záhradke začať pestovať ovocie, zeleninu alebo napríklad bylinky? Potom si kúpte fóliovník, ktorý vám to umožní, a to už skoro na jar. Fóliovník udržuje stálu teplotu a funguje ako ochrana pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami.

  • Bazény

    Potrebovali by ste sa počas horúceho letného dňa poriadne schladiť? Potom si kúpte vonkajší bazén s konštrukciou, ktorý vám toto prianie splní. Bazén je k dostaniu vo viacerých veľkostiach a dodávaný je vrátane čerpadla a plachty na prekrytie.

  • Trampolíny

    Trampolíny sa postarajú o dokonalé doplnenie vašej záhrady. Urobia veľa radosti nielen deťom, ale aj dospelým. Vyrobené sú z pružného a odolného PVC materiálu, ktorý je odolný voči UV žiareniu.

  • Nádrže na dážďovú vodu

    Ročne na vašu strechu napadá niekoľko kubíkov vody, ktoré skončia v kanalizácii alebo sa bez úžitku vsiaknu do pôdy. Ako čo najlepšie dažďovú vodu využiť? V kombinácii s našimi čerpacími systémami môžete zalievať záhradu, umývať auto alebo napríklad prať bielizeň dažďovou vodou a ušetriť až niekoľko stovky eur ročne.

  • Detské pieskoviská

    Dajte svojmu dieťaťu úsmev, radosť a skvelú zábavu na sviežom vzduchu, a Vám chvíle odpočinku a pokoja.

  • Vysokotlakové čističe

    Vysokotlakový čistič, inak tiež tlaková umývačka "vapka" by nemala chýbať tam, kde je potrebné očistiť auto, terasu, plot alebo napríklad záhradný nábytok. Je zbytočné a predovšetkým drahé používať záhradnú hadicu, pretože sami nemáte šancu vyvinúť potrebný tlak a tým pádom spotrebujete oproti čističu až o 80 % viac vody.

  • Záhradné náradie

    Vďaka veľmi kvalitnej násade a pevnému nástroju, vyrobeného z kvalitnej ocele alebo veľmi kvalitného plastu, sú výrobky veľmi pevné a určené na pohodlnú manipuláciu s dlhou životnosťou.

  • Tieniace plachty

    Tieniace plachty na záhradu poskytujú až 95% UV ochranu. Vyrobené sú z vodeodolného, husto tkaného polyesteru, ktorý odolá plesniam, vlhkosti aj vetru. Počas horúceho letného dňa nie je nič lepšie, než relaxovať vonku na príjemnom tieniacom mieste.

  • Slnečníky

    Čo by to bolo za záhradný nábytok, keby mu chýbal slnečník. Vďaka nemu budete počas horúcich letných dní dokonale chránení pred nekonečnými slnečnými lúčmi aj občasnou letnou prehánkou. Dostupné v niekoľkých farebných variantoch aj veľkostiach.

  • Hojdačky

    Záhradné hojdačky sa postarajú o dokonalé doplnenie vašej záhrady. Urobia veľa radosti nielen deťom, ale aj dospelým. Hojdačky sú výškovo nastaviteľné a držia ich pevné nylonové lano. K dostaniu vo viacerých farebných prevedeniach.

  • Záhradné hadice

    Hadica je vyrobená z veľmi kvalitného anti-UV PVC vonkajšieho materiálu, krížového opletu zo syntetických vlákien, vonkajšej flexibilnej PVC vrstvy a koextrudovanej bielej vnútornej vrstvy.

  • Záhradkárske doplnky

    U nás nájdete všetko potrebné do záhrady.

  • Grilovanie

    Grilovanie je tepelná úprava jedla, pri ktorej na jedlo dopadá tepelné žiarenie. Tepelné žiarenie býva vyvolané elektrickou tepelnou špirálou alebo žíhanými kusmi paliva (otvorené ohnisko).

  • Terasové ohrievače
    Elektrické terasové ohrievače, ktoré využívajú elektrickú energiu na výrobu tepla. Infračervené terasové ohrievače, ktoré využívajú na vytvorenie tepla infračervené žiarenie.

  • Kotlíky
Zobraziť 37 - 54 z 239 položiek
Zobraziť 37 - 54 z 239 položiek